Jógával kapcsolatos workshopok, minitanfolyamok

A workshopokon és minitanfolyamokon egy hagyományos jógaóra kereteit bővítjük ki részletes magyarázatokkal, instrukciókkal, információkkal.

Workshopok

A workshopokon az egyes jógaórák időkorlátja miatt csak röviden érintett, de a jóga részét képező területek kerülnek bővebb kifejtésre, magyarázatra, gyakorlásra. Pl. a fontosabb légzéstechnikák, a testzárak, mudrák (kéztartások) alkalmazása, gyógyító hatása.

Minitanfolyamok

Ha szeretnél a jógával ismerkedni, de még mielőtt csoportos órára jönnél, szükségét érzed, hogy megismerkedj a jóga alapjaival, bizonyos számú érdeklődő esetén 5 alkalmas minitanfolyamok kerülnek indításra. A minitanfolyamon megismerkedhetsz egy jógaóra menetével, az alapászanákkal (testhelyzetekkel), a helyes kivitelezésükkel, az alap napüdvözlet gyakorlatsorokkal, a legfontosabb jógalégzésekkel és azoknak az ászanákkal történő összehangolásával. Mindezeket a tanfolyamon résztvevőkhöz igazodva, bővebb magyarázatokkal kifejtve.

Bármilyen kérdésed, észrevételed van, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot és válaszolunk.

 

Workshopp, minitanfolyam: Tusch Gabriella - 06-30-555-4123